Geurproducten

De ideale aanvulling op uw geurbeleving

We krijgen regelmatig de vraag van consumenten of we die lekkere geur van dat ene hotel, ook in een potje hebben! Daarom hebben we een selectie van onze geuren óók beschikbaar gemaakt in de vorm van roomsprays, geurstokjes en geurkaarsen. Op die manier kunt u uw eigen bedrijfs- of hotelgeur aan uw klanten aanbieden. Daarnaast zijn ze erg handig voor geurverspreiding in kleinere ruimtes, zoals hotelkamers of de allerkleinste ruimtes van uw onderneming.

Uw geur in alle denkbare ruimtes

Roomsprays

Uw bedrijfsgeur in een spray! Voor alle gevallen waarin een verspreider te veel werk zou zijn, komen deze handige flacons als geroepen. Onze roomsprays zijn voor allerlei doelen geschikt: geurverspreiding in kleine ruimtes, bijverkoop voor evenementen en belevingen, en een directe herinnering op elk denkbaar moment. Uw klanten zullen namelijk direct aan uw onderneming denken als ze uw geur thuis gebruiken in de vorm van een roomspray. Zo blijft u top-of-mind!

Luxe uitstraling

Geurstokjes

Wat voor onze roomsprays geldt, geldt ook voor onze geurstokjes. Bovendien zien ze er elegant uit. Uw klanten zullen met plezier de geur van uw onderneming meenemen, thuis installeren en hun gasten uitleggen waar ze die lekkere geur vandaan hebben. Win-win.

Moderne geuren in een klassiek jasje

Geurkaarsen

De vertrouwde geurkaarsen, met een moderne draai: onze topgeuren zijn nu ook in een klassieke vorm verkrijgbaar. Voor uw klanten die van een beetje extra sfeer in huis houden. Inclusief de directe herinnering aan hun ervaringen bij u!

Geurverwijdering op grote schaal

Regelmatig worden wij gevraagd om in een zeer grote ruimte de geur te verwijderen. Stel: u heeft een enorme ruimte waar hondenshows worden gehouden, maar soms ook  zakelijke expo’s. En laten die twee nu net achter elkaar plaatsvinden … Wij zorgen er met industriële geursystemen voor dat de gehele ruimte vrij van hondengeur gemaakt wordt – en dat binnen een dag! Lees hieronder hoe geurneutralisatie werkt. 

Over ons

20 jaar ervaring in geurmarketing.

Geurmarketing is een vak. Dat weten wij als geen ander. Onze ervaring hebben we opgebouwd door 20 jaar keihard te werken in meer dan 100 landen. Dat zijn miljarden geurimpressies per jaar. Daardoor weten we precies wat werkt. En wat onze klanten belangrijk vinden.

  • Full service oplossingen voor volledig gemak
  • Jouw unieke geur uit ons eigen parfum laboratorium
  • Vrijblijvende proefperiode