Uw Geurproblemen zijn over

Geurneutralisatie doe je zo

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. In zo’n geval kunt u geen vieze geuren of nare luchten gebruiken. Met onze gepatenteerde geurneutralisatie techniek breken we nare geuren af en vervangen we die door een heerlijke geur. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Veel voorkomende geurproblemen

Geurproblemen komen in veel verschillende vormen voor. De volgende zaken kunnen we verhelpen met onze Odor Neutraliser techniek.

 • Stankoverlast van de vetput of vetafscheider in horeca
 • Rookoverlast in rookruimtes
 • Vieze luchten van verschraald bier
 • Muffe luchten van vochtige kelders of trapgangen
 • Keukengeuren
 • Lichaamsgeuren op plekken waar veel mensen samenzijn
 • Geurproblemen in evenementenhallen

Nare geuren die we kunnen neutraliseren

Onze geurneutralisatie techniek kan een heleboel nare geuren verwijderen en vervangen door een nieuwe geur. Wij passen het vaak toe voor de volgende geuren:

 • Frituur & Grill
 • Toiletgeur
 • Huisdieren en huisdiervoeding
 • Riolering
 • Sigarettenrook
 • Lichaamsgeur zoals zweet
Niet verdoezelen maar verwijderen

Zo werkt geurneutralisatie

ScentAir Benelux Odor Neutraliser 4

Stap 1 Detectie van vieze geuren

De meeste vieze geuren waar ondernemers last van hebben bestaan uit dezelfde soorten moleculen, zoals  zwavel, ammonia, stikstof en vetzuur. Deze moleculen zijn vaak groter dan andere moleculen en hebben een specifieke structuur. Hierdoor kunnen deze moleculen specifiek geïdentificeerd worden.

centAir Benelux Odor Neutraliser 5

Stap 2 Geurbinding

Onze uniek gevormde geurolie met gepatenteerde Odor Neutraliser (ON) techniek verbindt zich met de nare geurmoleculen en breekt ze af in kleinere moleculen. Hierdoor wordt de geur effectief afgebroken. Vergelijk het met water (H20). Dat is een binding tussen waterstof en zuurstof. Met de juiste techniek kunnen die twee typen moleculen worden gesplitst. Zo werkt de techniek van Odor Neutraliser ook.

ScentAir Benelux Odor Neutraliser 6

Stap 3 Een nieuwe geur

De afgebroken vieze geurmoleculen zijn compleet anders dan het origineel. De geur wordt dus niet verdoezeld zoals bij veel andere luchtverfrissers. Tegelijk wordt de nieuwe, lekkere geur door ons geursysteem in de ruimte verspreid. Zo merkt u niets meer van de oude geur en kunt u genieten van uw heerlijke geurbeleving.

Je merkt het verschil

Geurneutralisatie door de geurexperts

Nare geuren neutraliseren is vakwerk. Daar gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Alleen met de juiste systemen kunnen jouw geurproblemen worden opgelost. We laten graag zien wat de grootste verschillen zijn tussen de verschillende typen geursystemen.

Geurneutralisatie of een Luchtreiniger?

Onze geursystemen met actieve geurneutralisatie richten zich specifiek op de nare geurtjes en breken die af. Daardoor wordt de kern van de nare luchtjes verwijderd. Een luchtreiniger filtert de lucht en helpt bij het verwijderen van fijnstof en andere delen. Maar het kan geen geuren verwijderen.

Geurneutralisatie of een Geurvernevelaar?

Onze geursystemen werken met actieve ventilatie. Daardoor worden de geur- en neutralisatiemoleculen overal in de ruimte verspreid. Een geurvernevelaar verspreidt de geur meestal zonder ventilator. Hierdoor is het effect veel minder groot en is de geur alleen lokaal aanwezig.

"We hadden veel last van muffe geuren in ons restaurant. Door de Odor Neutraliser geur van ScentAir hebben we nergens meer last van. En het ruikt nog eens fantastisch ook!"

Bekijk welke geur bij u past