Blog · 29 april 2015

Stankoverlast uit de vetput? Verhelp het met geurbeleving

Last van stankoverlast uit de vetafscheider? Odor Neutraliser helpt.

Veel horeca ondernemers kennen het probleem; onwenselijke geuren uit de vetafscheider. Niet alleen voor klanten is het onplezierig, maar ook het personeel heeft vaak last van deze stank. Een oplossing is om de vetafscheider of vetput, zoals hij ook wel genoemd wordt, vaker te legen, maar dat brengt elke keer weer onnodige kosten met zich mee.

Gelukkig zijn er andere en goedkopere oplossingen. Met de Odor Neutralizer techniek van ScentAir wordt het heel gemakkelijk om deze vetput stank weg te krijgen, en deze zelfs te vervangen door een positieve geur die past bij het bedrijfsconcept.

Hoe werkt de Odor Neutralizer

Op basis van een goede analyse van de luchtstromen wordt een geursysteem geplaatst dat alle onwenselijke lucht uit de vetput afbreekt en afvoert. Tegelijk met de Odor Neutralizer wordt er een zelfgekozen geurmelange de ruimte ingeblazen. Die geur zorgt voor een aangename geur in het restaurant of cafe waardoor klanten zich prettiger voelen en het cafe of restaurant een prettigere uitstraling krijgt.

Met een geursysteem inclusief Odor Neutralizer hoeven klanten en werknemers in de horeca geen last meer te hebben van vieze luchten uit de vetput, en kunnen ze zelfs hun bedrijfsconcept versterken met een geur die past bij de uitstraling van het bedrijf. Een win win situatie dus.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Odor Neutraliser? Laat een bericht achter op onze contactpagina en we vertellen je er graag alles over.