Blog · 10 oktober 2016

ScentAir is aanwezig op BBB Beurs in Maastricht

Op de driedaagse beurs kunnen we je alles vertellen over de inzet van geurbeleving voor de horeca. De BBB vindt plaats van 10 t/m 12 oktober in Maastricht.

Horeca is beleving

Op de beursvloer is dit jaar extra veel aandacht besteed aan “beleving in de horeca”. De inzet van geur kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Een lekkere geur kan namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer in je horecazaak. Ook kan het helpen om onwenselijke geur te neutraliseren.

Het grootste Euroregionale evenement

Het evenement in Maastricht is in 62 jaar uitgegroeid tot het grootste euroregionale horeca-evenement van Europa. De BBB is dit jaar ingedeeld in vier werelden: vind vernieuwende smaken in Food Forest. Leer alles over nieuwe drankjes in de Beverage Beach. Op de Variety Valley vind je alles over nieuwe innovaties. En op het exclusieve Folie Culinaire kun je alles leren over internationale gastronomie. Meer informatie over de BBB kun je vinden op hun site.

Speciale beursactie

Speciaal voor iedereen die graag snel een geurbeleving wil hebben in zijn of haar horecazaak hebben we een mooie actie. Sluit op de beursvloer een contract af, en ontvang een forse korting. Je ontvangt namelijk de installatiekosten en de eerste maand geur helemaal gratis. Dat is een besparing van bijna Euro 260,-! Kom dus snel langs op onze stand. Je vindt ons op standnummer VV404.

Zien we je daar?