Blog · 10 maart 2016

Geef klanten de hele winkel mee: roomsprays van uw eigen bedrijfsgeur

“Wat ruikt het hier heerlijk”, is een opmerking die veel retailers te horen krijgen als klanten de winkel binnenkomen. “Kan ik die kopen”, is vaak de vervolgvraag van die klanten. Goed nieuws. Vanaf nu is dat mogelijk.

Wij hebben namelijk een product ontwikkeld dat perfect aansluit bij de geur die u voert in uw onderneming; Roomspray in de geur van uw eigen bedrijfsgeur. Op die manier kunnen uw klanten uw eigen geur mee naar huis nemen. Zo blijven ze ook thuis aan u denken. En voor u als retailer is het een extra mogelijkheid om te verdienen aan uw eigen bedrijfsgeur.

Hoe werkt het?

Onze hersenen maken associaties tussen impressies en bepaalde geuren. Wanneer u een specifieke geur aan uw onderneming toe heeft gevoegd zullen uw klanten die geur associëren met uw winkel. Geïnteresseerde klanten kunnen vanaf nu uw geur kopen in de vorm van Roomspray. Deze flacons van 100ml zijn gevuld met de door u gekozen geur en te gebruiken voor gordijnen, meubilair, beddengoed en zelfs voor kleding. Zo creërt u voor uw klant meerdere contactmomenten en profiteert u, naast de lange termijnvoordelen van geurmarketing, ook direct van een leuk extra’tje met de verkoop van de Roomsprays. Op die manier verdient u de kosten van uw geurmarketing heel gemakkelijk weer terug.

Op het moment bieden wij 8 geuren aan. Deze geuren komen in een luxe vormgegeven designverpakking. Eventueel kunnen ze ook met uw eigen logo en verpakking worden opgemaakt.

Wilt u ook uw eigen Roomspray? Neem dan snel contact met ons op